MSZ-LN

E dizenjuar për luksin tuaj!

CPA është Distributor i Autorizuar i Mitsubishi Electric për Shqipërinë

Zbuloni kënaqësinë e rehatisë perfekte me
kondicionerët MITSUBISHI ELECTRIC!

100 Vite Inovacion Japonez

Zona Profesionale është një hapësirë e dedikuar, me materiale për produktet dhe sistemet tona. Në të do të gjeni të gjithë dokumentat e nevojshëm që do ju duhen, duke filluar nga katalogët tek manualet, specifikimet teknike, vizatimet si dhe materialet promocionale. Të gjitha në një vend të vetëm për t'ju ardhur më pranë nevojave tuaja!

Mitsubishi Electric ka produktet më të mira për ngohje dhe ftohje. 👍

D. Zene

Seria MFZ-KT është super!

F. Karati

Shërbim fantastik dhe produkte cilësore. Ja rekomandoj çdokujt që dëshiron që familja e tyre të jetojë në komfort.

J. Baci

Kondicioneri MSZ-LN 12 BTU, kam 1 vit qe e kam blerë dhe është fantastik. E përdor rreth 13 orë në ditë, në temperaturë 28 gradë automatike dhe shkon tek 15 mije lekë të vjetra në muaj, shumë ekonomik dhe efikas në një dhomë 20 m2, në qytetin e Pogradecit! E rekomandoj për të gjithë dhe pa merak!

A. Leka

Standard dhe kualitet Evropian

E. Mitro

Markë e garantuar dhe pas 10 viteve punë! Ndizet gjatë dimrit në ngrohje nga Tetori dhe fiket në Mars. Ndizet serish në ftohje në Qershor, fiket në Shtator. Bën detyrën 24 orë çdo ditë.

E. Alku

Jep një koment
× WhatsApp